برنامه سرویسهای ایاب و ذهاب ترم مهر ۱۳۹۶

۱- ایستگاه مبدأ: میدان جمهوری اسلامی (دروازه تهران) با فاصله ۳۰۰ متر از ابتدای خیابان امام خمینی (ره) روبروی مبل اجلاس

۲- سایر ایستگاه‍ها: خوابگاه سنائی- سه‍راه ملک شهر- تابلو خانه اصفهان- فلکه دانشگاه صنعتی

مبدا / مسیر مکان و ساعت رفت به موسسه ساعت برگشت از موسسه نام و شماره تماس راننده
نجف آباد میدان بسیج

۰۷:۲۵ صبح

برگشت از مؤسسه

۱۲:۱۵ ظهر

۱۷:۳۰ بعد از ظهر

۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)

۰۹۱۳۸۹۹۴۹۴۲ (آقای هادیان)

فولادشهر شنبه تا پنجشنبه ساعت ۰۷:۱۰ صبح از سهراه B5 (گل سنگ) ۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)

۰۹۱۳۸۹۹۴۹۴۲ (آقای هادیان)

شاهین شهر ساعت ۰۷:۲۰ صبح از فلکه شهرداری روبروی سینما ۰۹۱۳۳۱۷۵۴۸۷ (آقای سهرابی)
بهارستان* ساعت ۰۷:۰۰ صبح خیابان فرهنگ

ساعت ۰۷:۱۵ صبح ترمینال صفه- شهرک ولیعصر- شهرک امیریه- فلکه قائمیه- بلوار شفق- درچه- سه راه خمینی شهر

۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)
خوابگاه سنائی ساعت ۰۷:۲۰ صبح از محل خوابگاه سنائی ۰۹۱۳۳۱۷۵۴۸۷ (آقای رضائی)

نکته : جهت سرویس‍های رفت و برگشت احمدآباد- بزرگمهر- دولت آباد و برگشت فولادشهر- بهارستان- صفه- شهرک ولیعصر- شهرک امیریه- شاهین شهر حداکثر تا تاریخ سه شنبه ۱۳۹۶/۰۷/۱۸ به امور دانشجویی مؤسسه واقع در مجموعه الغدیر مراجعه و یا با شماره تلفن های ۰۹۱۳۳۲۹۱۳۶۰ (آقای سلیمانی)، ۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی – مسئول سرویس های دانشجویی) و ۰۹۱۳۹۰۶۵۷۸۸ (آقای مردانشاه) تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است جهت برگشت از مؤسسه به هر یک از مسیرها و خوابگاه های دانشجویی در صورتیکه حداقل ۱۰ نفر دانشجو متقاضی باشد، سرویس بصورت مجزا دایر می‍گردد.

* : درصورتیکه دانشجویان بهارستان به حدنصاب حداقل ۵ نفر نرسند، ابتدای حرکت سرویس از ترمینال صفه رأس ساعت ۰۷:۲۰ صبح انجام میشود.

۳- کرایه از میدان جمهوری تا مؤسسه ۱۷٫۰۰۰ ریال می‍باشد.

۴- سرویس ها از شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۰۶:۵۰ صبح الی ۱۹ بعدازظهر دایر می‍باشد.

۵- ساعت حرکت آخرین سرویس از میدان جمهوری اسلامی جهت کلاس‍های ۰۸:۳۰ صبح ساعت ۰۷:۵۰، جهت کلاس‍های ۱۰:۳۰ ساعت ۰۹:۵۰، جهت کلاس‍های ۱۳:۳۰ ساعت ۱۲:۲۰، جهت کلاس‍های ۱۵:۳۰ ساعت ۱۴:۵۰ و آخرین سرویس از میدان جمهوری اسلامی ساعت ۱۵:۳۰ می‍باشد و در ساعات دیگر حرکت سرویس ها منوط به تکمیل شدن صندلی های سرویس می‍باشد. لذا خواهشمند است با توجه به زمان‍بندی کلاس های خود زمان استفاده از سرویس های ایاب و ذهاب را مدیریت نمایید.

۶- با پایان یافتن کلاس‍ها در ترم جاری و شروع امتحانات پایان ترم، جدول سرویس ها متناسب با زمان امتحانات تغییر می‍کند.

۷- از ساعت ۱۵:۳۰ به بعد، سرویس ها در مسیر میدان جمهوری اسلامی و ایستگاه های بین راه در حال حرکت به سمت دانشگاه می‍باشند ولی توقف ندارند.

۸- در زمان‍های شلوغ سرویس خواهران و برادران دانشجو مجزا می‍باشد.

۹- جهت هرگونه هماهنگی و پیشنهادات و انتقادات با شماره تلفن‍های ۰۹۱۳۳۲۹۱۳۶۰ (آقای سلیمانی) و ۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضائی- مسئول سرویس‍های دانشجویی) و ۰۹۱۳۹۰۶۵۷۸۸ (آقای مردانشاه) تماس حاصل فرمایید و یا به امور دانشجویی مؤسسه مراجعه نمایید.

امور دانشجویی مؤسسه

1 دیدگاه

• امید جمالی پاسخ

سلامنلیکوم از فلاورجون کسی نیس یه سرویس شیم؟

۳۰ شهریور ۱۳۹۶ در ۰۰:۴۸