Expired: حذف اضطراری نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

دانشجویان میتوانند از تاریخ ۱۳۹۶/۲/۳۰ لغایت ۱۳۹۶/۳/۴ جهت دریافت فرم حـذف اضطراری به سایت موسسه یا اداره آموزش مراجعه نموده و پس از تکمیل، فرم را به اداره آموزش تحویل نمایند.

با توجه به اینکه فرم حذف اضطراری نیاز به امضاء استاد، مدیرگروه و امور مالی دارد. دانشجویان حتما ابتدای زمان اعلام شده اقدام نمایند.

بدیهی است پس از تاریخ فوق حذف اضطراری انجام نخواهد شد .

آیین نامه آموزشی :

• در صورت اضطرار، دانشجو می تواند تا ۲هفته به پایان نیمسال تحصیلی مانده، صرفاً یکی از درسهای نظری خود را با تأیید گروه آموزشی مربوطه حذف کند، مشروط برآنکه :
    • الف- غیبت دانشجو در آن درس بیش از۳/۱۱مجموع ساعات آن درس نباشد.
    • ب – تعداد واحدهای باقیمانده وی از ۱۲واحد کمتر نشود ج- همنیاز با سایر دروس ترم نباشد.
  • حذف کلیه درسهای اخذ شده در یک نیمسال، تنها در صورتی مجاز است که بنا به تشخیص شورای آموزشی دانشگاه، دانشجو قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد. در این صورت نیمسال مزبور جزو حداکثر سنوات مجاز تحصیل دانشجو محسوب خواهد شد.