Expired: حذف اضطراری نیمسال دوم سال تحصیلی 96-1395

دانشجویان میتوانند از تاریخ 1396/2/30 لغایت 1396/3/4 جهت دریافت فرم حـذف اضطراری به سایت موسسه یا اداره آموزش مراجعه نموده و پس از تکمیل، فرم را به اداره آموزش تحویل نمایند.

با توجه به اینکه فرم حذف اضطراری نیاز به امضاء استاد، مدیرگروه و امور مالی دارد. دانشجویان حتما ابتدای زمان اعلام شده اقدام نمایند.

بدیهی است پس از تاریخ فوق حذف اضطراری انجام نخواهد شد .

آیین نامه آموزشی :

• در صورت اضطرار، دانشجو می تواند تا 2هفته به پایان نیمسال تحصیلی مانده، صرفاً یکی از درسهای نظری خود را با تأیید گروه آموزشی مربوطه حذف کند، مشروط برآنکه :
    • الف- غیبت دانشجو در آن درس بیش از3/11مجموع ساعات آن درس نباشد.
    • ب – تعداد واحدهای باقیمانده وی از 12واحد کمتر نشود ج- همنیاز با سایر دروس ترم نباشد.
  • حذف کلیه درسهای اخذ شده در یک نیمسال، تنها در صورتی مجاز است که بنا به تشخیص شورای آموزشی دانشگاه، دانشجو قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد. در این صورت نیمسال مزبور جزو حداکثر سنوات مجاز تحصیل دانشجو محسوب خواهد شد.