زمان اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان آزمون كارداني نظام‌جديد سال 1396

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان ثبت نام كننده در آزمون دوره‌هاي كارداني نظام جديد (دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي– غيرانتفاعي) سال 1396 مي رساند، اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي آزمون فوق (اعم از رشته هايي كه پذيرش آنها با آزمون و يا با سوابق تحصيلي بوده است) تا ساعت 9 صبح روز سه شنبه 1396/6/21 از طريق پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني:www.sanjesh.org  اعلام مي‌گردد. از داوطلباني كه در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي اين آزمون قرار مي‌گيرند، دعوت مي‌شود با توجه به مندرجات اطلاعيه‌اي كه در اين خصوص به همراه اعلام نتايج منتشر خواهد شد، ضمن مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني آموزشكده‌ها و موسسات آموزش عالي ذيربط و كسب اطلاع از برنامه زماني و مدارك اعلام شده مربوط، در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند.

بديهي است در صورت نبودن برنامه زماني خاص در سايت دانشگاه، پذيرفته‌شدگان لازم است با توجه‌ به‌ نشاني و آدرس مؤسسات مندرج در دفترچه ‌راهنماي‌ آزمون‌ فوق نسبت‌ به‌ شناسايي‌ مؤسسه محل‌ قبولي‌ خود اقدام و در يكي از روزهاي شنبه 1396/6/25 و يا يكشنبه 1396/6/26 با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارك‌‌ لازم‌، به‌ شرح‌ مندرج‌ در اطلاعيه‌ اعلام نتايج پذيرفـته‌شدگان براي‌ ثبت‌‌نام‌ به‌ موسسه محل‌ قبولي‌ خود مراجعه‌ نمايند. بديهي است عدم مراجعه به موقع پذيرفته شدگان براي ثبت نام به منزله انصراف از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور