پذيرفته‌شدگان‌ نهایی كاردانی سال‌ 1396

از كليه‌ داوطلباني‌ كه‌ اسامي‌ آنها به‌ عنوان‌ پذيرفته‌‌شدگان‌ نهايي‌ اين آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ مي‌نمايد براي اطلاع از تاريخ و مدارك لازم براي ثبت‌نام (علاوه بر مدارك مندرج در اين اطلاعيه) ابتدا به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه فني و حرفه اي يا موسسه محل قبولي مراجعه نمايند. (آدرس پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه فني و حرفه اي براي پذيرفته شدگان دوره هاي روزانه و شبانه www.tvu.ac.ir مي باشد). بديهي است در صورت نبودن برنامه زماني خاص در سايت دانشگاه، پذيرفته‌شدگان لازم است با توجه‌ به‌ نشاني و آدرس مؤسسات مندرج در جداول شماره (6 و 7) صفحات‌ 106 الي 119 دفترچه ‌راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1396، نسبت‌ به‌ شناسايي‌ مؤسسه محل‌ قبولي‌ خود اقدام و در يكي از روزهاي شنبه مورخ 1396/6/25 و يا يكشنبه مورخ 1396/6/26 با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارك‌‌ لازم‌، به‌ شرح‌ مندرج‌ در بند «ب» اين‌ اطلاعيه‌ براي‌ ثبت‌‌نام‌ به‌ موسسه محل‌ قبولي‌ خود مراجعه‌ نمايند. بديهي است عدم مراجعه بموقع پذيرفته شدگان براي ثبت نام به منزله انصراف از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

داوطلباني كه‌ در آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1396 در رديف پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي كه ظرفيت آن براي نيمسال  اول مي‌باشد قرار گرفته‌اند، به‌ شرطي‌ مجاز به ‌ثبت‌نام‌ در مؤسسه محل قبولي خود خواهند بود كه‌ كليه واحد‌هاي درسي‌ دوره ‌سه‌ ساله، كارورزي و كارآموزي خود را در رشته‌ مربوط حداكثر تا پايان شهريور ماه‌ 1396 با موفقيت‌ طي‌ كرده‌ باشند و يا داراي ديپلم نظام قديم (دوره چهارساله) باشند.

تبصره: پذيرفته شدگاني که کدرشته قبولی آنها در نيمسال دوم پذيرش داشته باشد و تا پايان بهمن ماه سال جاري (1396/11/30) موفق به دريافت گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر شوند، اجازه ثبت‌نام در نيمسال دوم سال جاري را خواهند داشت و در غير اينصورت قبولی آنان باطل مي‌باشد.