پذيرفته‌شدگان‌ نهایی كاردانی سال‌ ۱۳۹۶

از كليه‌ داوطلباني‌ كه‌ اسامي‌ آنها به‌ عنوان‌ پذيرفته‌‌شدگان‌ نهايي‌ اين آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ مي‌نمايد براي اطلاع از تاريخ و مدارك لازم براي ثبت‌نام (علاوه بر مدارك مندرج در اين اطلاعيه) ابتدا به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه فني و حرفه اي يا موسسه محل قبولي مراجعه نمايند. (آدرس پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه فني و حرفه اي براي پذيرفته شدگان دوره هاي روزانه و شبانه www.tvu.ac.ir مي باشد). بديهي است در صورت نبودن برنامه زماني خاص در سايت دانشگاه، پذيرفته‌شدگان لازم است با توجه‌ به‌ نشاني و آدرس مؤسسات مندرج در جداول شماره (۶ و ۷) صفحات‌ ۱۰۶ الي ۱۱۹ دفترچه ‌راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ ۱۳۹۶، نسبت‌ به‌ شناسايي‌ مؤسسه محل‌ قبولي‌ خود اقدام و در يكي از روزهاي شنبه مورخ ۱۳۹۶/۶/۲۵ و يا يكشنبه مورخ ۱۳۹۶/۶/۲۶ با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارك‌‌ لازم‌، به‌ شرح‌ مندرج‌ در بند «ب» اين‌ اطلاعيه‌ براي‌ ثبت‌‌نام‌ به‌ موسسه محل‌ قبولي‌ خود مراجعه‌ نمايند. بديهي است عدم مراجعه بموقع پذيرفته شدگان براي ثبت نام به منزله انصراف از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

داوطلباني كه‌ در آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ ۱۳۹۶ در رديف پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي كه ظرفيت آن براي نيمسال  اول مي‌باشد قرار گرفته‌اند، به‌ شرطي‌ مجاز به ‌ثبت‌نام‌ در مؤسسه محل قبولي خود خواهند بود كه‌ كليه واحد‌هاي درسي‌ دوره ‌سه‌ ساله، كارورزي و كارآموزي خود را در رشته‌ مربوط حداكثر تا پايان شهريور ماه‌ ۱۳۹۶ با موفقيت‌ طي‌ كرده‌ باشند و يا داراي ديپلم نظام قديم (دوره چهارساله) باشند.

تبصره: پذيرفته شدگاني که کدرشته قبولی آنها در نيمسال دوم پذيرش داشته باشد و تا پايان بهمن ماه سال جاري (۱۳۹۶/۱۱/۳۰) موفق به دريافت گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر شوند، اجازه ثبت‌نام در نيمسال دوم سال جاري را خواهند داشت و در غير اينصورت قبولی آنان باطل مي‌باشد.