انعقاد تفاهم نامه همکاری بین مؤسسه و دانشگاه صنعتی کرمانشاه

تفاهم نامه همکاری بین مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان و دانشگاه صنعتی کرمانشاه به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان در راستای بهره مندی مستمر و نهادمند از خرد جمعی همچنین همکاری بین مراکز علمی آموزشی و پژوهشی در جهت ارتقاء کمی و کیفی هدفها و برنامه‌های مشترک بین مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان و دانشگاه صنعتی کرمانشاه تفاهم نامه همکاری منعقد گردید.
بر اساس این تفاهم نامه دو طرف متعهد شدند در جهت استفاده متقابل توانایی‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری از طریق تشکیل کارگروه‌ ها، برگزاری کارگاه‌ها، همایش‌ها و نشستهای علمی مشترک بسترهای پشتیبانی عملی و فعالیت‌های علمی را فراهم کنند.
دکتر عبدالحسین رضائی سرپرست مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان گفت: تغییر نگرش اساتید و اعضای هیأت علمی در مؤسسات و دانشگاه ها به سمت ایجاد تعامل گسترده تر با نهادها و مراکز تحقیقاتی منجر به تعریف و انجام پروژه‌های پژوهشی می گردد که این تفاهم نامه می‌تواند نقطه آغازی در جهت نیل به اهداف مذکور و بالفعل شدن توانایی علمی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان باشد.