بازدید معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از غرفه مؤسسه

توانمندی های آموزشی و پژوهشی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان درحوزه فنی مهندسی، همزمان با برگزاری کنفرانس ملی روز ملی مهندسی در اتاق بازرگانی اصفهان به بازدید کنندگان نمایشگاه ارائه گردید و معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اصفهان و جمعی از مسوولان استان از این غرفه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان، این مؤسسه با شرکت در سیزدهمین نمایشگاه کنفرانس ملی روز ملی مهندسی در محل اتاق بازرگانی اصفهان ، توانمندی های آموزشی و پژوهشی خود را در حوزه فنی و مهندسی ارایه نمود.
دکتر ابویی مهریزی معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، مهندس احمدیه رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان و جمعی از مسوولان استان از غرفه مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان در نمایشگاه روز ملی مهندسی بازدید نموده و با توانمندی های این مؤسسه از نزدیک آشنا شدند.
لازم به ذکر است، سیزدهمین کنفرانس ملی روز مهندسی توسط کنفرانس توسط انجمن خدمات مهندسی استان اصفهان و با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان،شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مشارکت بسیاری دیگر از سازمانها و تشکلهای فعال در حوزههای مختلف صنعتی، خدماتی و فنی مهندسی در روز های 4 و 5 اسفندماه در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.