سیزدهمین کنفرانس ملی روز مهندسی

سیزدهمین کنفرانس ملی روز مهندسی با حمایت مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان  برگزار می‍شود.

دبیر اجرایی سیزدهمین کنفرانس ملی روز مهندسی گفت: این کنفرانس با شعار «تفکر مهندسی، راهبرد رشد و توسعه پایدار» در روزهای 4 و 5 اسفندماه سال جاری در اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان، مهندس نصری گفت: در این کنفرانس که در نوع خود یکی از مهمترین و بزرگترین گردهمایی‍های مهندسان و فعالان اقتصادی در سطح کشور می‍باشد، به بهانه زاد روز تولد دانشمند شهیر ایرانی خواجه نصرالدین طوسی همچون سال‍های گذشته، به شناسایی، ارزیابی و انتخاب سازمان‍های برتر، پیشکسوتان، مهندسان و مهندسان جوان برتر پرداخته و برگزیدگان حوزه‍های مختلف را طی مراسمی باشکوه معرفی نموده و تندیس کنفرانس و لوح تقدیر را در حضور مقامات ملی و استانی، به ایشان اهداء خواهد شد.

دبیر اجرایی کنفرانس روز ملی مهندسی ادامه داد: با فضایی که در این کنفرانس ایجاد می‍شود سازمان‍ها، تشکل‍ها و مهندسین فعال در حوزه‍های صنعتی، فنی و مهندسی کشور می‍توانند به تبادل نظر حول شعار و محورهای اصلی کنفرانس پرداخته و از سخنرانی‍ها، مقالات و کارگاه‍های آموزشی ارائه شده توسط مقامات دولتی، فعالان اقتصادی در بخش خصوصی، دانشگاهیان و مشاوران، بهره‍مند گردند.

مهندس نصری افزود: آسیب شناسی، مسئله شناسی و آینده‍نگری در حوزه‍های مهندسی کشور از جمله محورهای اصلی این کنفرانس است که طی آن صاحب نظران و علاقمندان به ارائه مقالات علمی و پژوهشی و همچنین نمونه های اجرایی (Case Study) خواهند پرداخت.

وی به مشارکت دستگاه‍های مختلف در برپایی این کنفرانس اشاره کرد و با تقدیر از مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان در حمایت از این کنفرانس ادامه داد: این کنفرانس توسط انجمن خدمات مهندسی استان اصفهان و با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مشارکت بسیاری دیگر از سازمان‍ها و تشکل‍های فعال در حوزه‍های مختلف صنعتی، خدماتی و فنی مهندسی در روز های 4 و 5 اسفندماه در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد.

وی در پایان افزود: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‍توانند به سایت www.engday-conference.ir  و یا کانال تلگرام این کنفرانس به نشانی t.me/engdayconference مراجعه فرمایند.