انتخاب مجدد دکتر طیبی برای ریاست جهاددانشگاهی دفتر مرکزی

چاپ مشاهده در قالب PDF

انتخاب مجدد دکتر طیبی برای ریاست جهاددانشگاهی

در جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی که امروز بعد از ظهر برگزار گردید، دکتر حمید رضا طیبی با کسب ۹ رای از مجموع ۹ رای ماخوذه به اتفاق آرا، برای سومین بار به عنوان رییس جهاددانشگاهی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، هیات امنای این نهاد در جلسه سوم آبان ماه خود، دکتر طیبی را به عنوان گزینه نهایی از بین نامزدها ی تصدی ریاست جهاددانشگاهی برگزیدند.
سید حمید رضا طیبی که بین سال های ۱۳۸۵تا ۱۳۸۹و ۱۳۹۲تا ۱۳۹۵ مسوولیت این نهاد را برعهده داشته دارای مدرک دکتری برق می باشد. وی که از بدو تاسیس این نهاد (۱۳۵۹) در آن مشغول به فعالیت بوده طی سالیان زیادی ریاست جهاددانشگاهی واحد علم و صنعت که یکی از واحدهای فنی و تولیدی این نهاد محسوب می شود را نیز برعهده داشته است.
ترکیب ۹ نفره هیات امنای جهاددانشگاهی هم اکنون متشکل از: رییس نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه ها، معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس جهاددانشگاهی (رییس هیات امنا) و سه نفر از اعضای هیات علمی معرفی شده توسط رییس جهاد (دکتر محسن قرنفلی، دکتر عبدالحسن شاهوردی و دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو) می باشد.
طبق اساسنامه جهاددانشگاهی، حکم ریاست این نهاد پس از انتخاب اعضای هیات امنا توسط رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی یا همان رییس جمهور امضا می شود. رییس جهاددانشگاهی یکی از اعضای حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
جهاددانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای مولود انقلاب اسلامی است که در حوزه های فرهنگ، پژوهش و فناوری، آموزش، تجاری سازی فناوری و توانمند سازی دانش آموختگان تاکنون به ارایه خدمت پرداخته است. در حال حاضر علاوه بر دفتر مرکزی، ۳۵واحد جهاددانشگاهی در سراسر کشور، ۱۱سازمان، ۷مرکز، ۸موسسه، ۳ پژوهشگاه، ۲۶پژوهشکده، ۲دانشگاه، ۶موسسه آموزش عالی، ۴۳واحد آموزشی علمی کاربردی، ۲پارک علم و فناوری و ۱۱شرکت دانش بنیان وابسته به این نهاد در حال فعالیت هستند.

منبع : جهاددانشگاهی