باغ شیشه ای (تراریوم)

چاپ مشاهده در قالب PDF

مدیر  امور اداری مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان

افزایش نشاط و کارآیی نیروی انسانی با آموزش نگهداری از گل و گیاه در خانه‌ها

به همت امور اداری مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، اولین کارگاه آموزش تولید باغ شیشه ای (تراریوم) ویژه کارکنان و اساتید مؤسسه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان ، این کارگاه با همکاری مرکز فنی و حرفه ای خمینی شهر به مدت ۳۰ ساعت و با هدف آموزش نگهداری از گل و گیاه خانگی، نحوه تولید تراریوم و افزایش میزان گل‌های گلخانه‌ای در منازل برگزار گردید.

مدیر امور اداری با اشاره به حدیثی از ائمه اطهار مبنی بر اینکه نگاه به سبزی موجب شادابی می‌شود، گفت: آموزش نگهداری از گل و گیاه در خانه‌ها به شادابی افراد، افزایش نشاط اجتماعی و کاهش معضلات خانوادگی کمک می‌کند.

وی یادآور شد: گل و گیاه نقش به سزایی در تقویت روحیه افراد دارد و قطعاً در افزایش راندمان ،کارآیی و رضایت نیروی انسانی تأثیر دارد.

در این دوره ۱۵ نفر از اساتید و کارکنان موسسه شرکت داشتند که پس از گذراندن موفق آن ، مدرک معتبر از فنی حرفه ای اخذ نمودند.