اطلاعات و اخبار برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی

جهاددانشگاهی در خصوص برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی، آخرین اطلاعات و اخبار را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن اخبار و اطلاعات این نهاد که امروز ظهر (19 آذرماه) خبررسانی شد، به این شرح است:

متقاضیان محترم شرکت در ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی به موارد زیر توجه نمایند:

1- جهاددانشگاهی به عنوان مجری و برگزارکننده آزمون اعلام می‌کند برخلاف برخی اخبار منتشره در فضای مجازی، فرآیند ثبت نام از متقاضیان شرکت در ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرائی هنوز شروع نشده است .

2- مرجع اطلاع رسانی در مورد زمان و نحوه ثبت نام و نیز مراحل مختلف اجرائی آزمون، جهاددانشگاهی است و  راه های ارتباطی در نظر گرفته شده به شرح زیر می باشد:

•        سایت جهاددانشگاهی به نشانی www.acecr.ac.ir

•        سایت ثبت نام در آزمون www.hrtc.ir

•        کانال جهاددانشگاهی در پیام رسان هاتگرام @acecr1359

کانال جهاددانشگاهی در پیام رسان سروش @1359acecr

•        صفحه رسمی جهاددانشگاهی در اینستاگرام acecr1359

3- بدیهی است جزئیات آزمون در زمان مقتضی از طریق رسانه های جمعی رسمی نیز به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

4- از متقاضیان محترم درخواست می شود اخبار آزمون را صرفاً از روش های فوق دنبال نموده و از تماس یا مراجعه حضوری به واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی خودداری کنند.