اطلاعیه ایاب و ذهاب ترم مهر ماه ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود : در ایام ثبت نام (برای تمام مقاطع تحصیلی) سرویس ایاب و ذهاب از تاریخ شنبه ۱۳۹۷/۰۶/۱۷ در ایستگاه مبدا محیا می باشد.     (آخرین بروزرسانی ۱۳۹۷/۰۶/۱۴)

مبدا / مسیر مکان و ساعت رفت به موسسه ساعت برگشت از موسسه نام و شماره تماس راننده
ایستگاه مبدا (دروازه تهرن) دروازه تهران، ابتدای خیابان امام خمینی (۳۰۰ متری) جنب مبل اجلاس

۰۷:۴۵ صبح

۰۹:۳۰ صبح

برگشت از مؤسسه

۱۱:۰۰ صبح

۱۵:۰۰ بعد از ظهر

۰۹۰۱۵۴۶۴۹۳۲ (آقای رمضانی)

نجف آباد میدان بسیج

۰۷:۳۵ صبح

برگشت از مؤسسه

۱۲:۱۵ ظهر

۱۷:۳۰ بعد از ظهر

۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)
فولادشهر شنبه تا پنجشنبه ساعت ۰۷:۱۵ صبح از سهراه B5 (گل سنگ) ۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)
شاهین شهر ساعت ۰۷:۲۰ صبح از فلکه شهرداری روبروی سینما ۰۹۱۳۳۱۷۵۴۸۷ (آقای سهرابی)
بهارستان* ساعت ۰۷:۰۰ صبح خیابان فرهنگ

ساعت ۰۷:۱۵ صبح ترمینال صفه- شهرک ولیعصر- شهرک امیریه- فلکه قائمیه- بلوار شفق- درچه- سه راه خمینی شهر

۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)
خوابگاه سنائی ساعت ۰۷:۲۰ صبح از محل خوابگاه سنائی ۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی)

نکته : جهت سرویس‍های برگشت فولادشهر- بهارستان- صفه- شهرک ولیعصر- شهرک امیریه- شاهین شهر حداکثر تا تاریخ سه شنبه ۱۳۹۷/۰۷/۲۸ به امور دانشجویی مؤسسه واقع در مجموعه الغدیر مراجعه و یا با شماره تلفن‍های ۰۹۰۱۵۴۶۴۹۳۲ (آقای رمضانی) و ۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضایی – مسئول سرویس‍های دانشجویی) تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است جهت برگشت از مؤسسه به هر یک از مسیرها و خوابگاه‍های دانشجویی در صورتیکه حداقل ۱۰ نفر دانشجو متقاضی باشد، سرویس بصورت مجزا دایر می‍گردد.

* : درصورتیکه دانشجویان بهارستان به حدنصاب حداقل ۵ نفر نرسند، ابتدای حرکت سرویس از ترمینال صفه رأس ساعت ۰۷:۲۰ صبح انجام میشود.

۱- ایستگاه مبدأ: میدان جمهوری اسلامی (دروازه تهران) با فاصله ۳۰۰ متر از ابتدای خیابان امام خمینی (ره) روبروی مبل اجلاس

۲- سایر ایستگاه‍ها: خوابگاه سنائی- سه‍راه ملک‍شهر-تابلو خانه اصفهان- فلکه دانشگاه صنعتی(۷:۳۰ صبح)

۳- کرایه از میدان جمهوری تا مؤسسه ۲۰٫۰۰۰ ریال می‍باشد.

۴- سرویس ها از شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۰۶:۵۰ صبح الی ۱۹ بعدازظهر دایر می‍باشد.

۵- ساعت حرکت آخرین سرویس از میدان جمهوری اسلامی جهت کلاس‍های «۸:۳۰ صبح ساعت ۷:۵۰»، جهت کلاس‍های «۱۰:۳۰ ساعت ۹:۵۰»، جهت کلاس‍های «۱۳:۳۰ ساعت ۱۲:۲۰»، جهت کلاس‍های «۱۵:۳۰ ساعت ۱۴:۵۰» و آخرین سرویس از میدان جمهوری اسلامی ساعت ۱۵:۳۰ می‍باشد و در ساعات دیگر حرکت سرویس ها منوط به تکمیل شدن صندلی های سرویس می باشد. لذا خواهشمند است با توجه به زمان‍بندی کلاس های خود زمان استفاده از سرویس های ایاب و ذهاب را مدیریت نمایید.

۶- با پایان یافتن کلاس‍ها در ترم جاری و شروع امتحانات پایان ترم، جدول سرویس ها متناسب با زمان امتحانات تغییر می‍کند.

۷- از ساعت ۱۵:۳۰ به بعد، سرویس ها در مسیر میدان جمهوری اسلامی و ایستگاه های بین راه در حال حرکت به سمت دانشگاه می‍باشند ولی توقف ندارند.

۸- در زمان‍های شلوغ سرویس خواهران و برادران دانشجو مجزا می‍باشد.

۹- جهت هرگونه هماهنگی و پیشنهادات و انتقادات با شماره تلفن‍های:

۰۹۱۳۱۸۸۶۰۱۷ (آقای رضائی- مسئول سرویس‍های دانشجویی)

۰۹۰۱۵۴۶۴۹۳۲ (آقای رمضانی)

تماس حاصل فرمایید و یا به امور دانشجویی مؤسسه مراجعه نمایید.

امور دانشجویی مؤسسه

− 3 = 2