امضای طومار اتحاد در مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان

کارکنان، اساتید و دانشجویان مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان در پاسخ به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا طومار اتحاد امضا کردند.
به گزارش ایسنا منطقه اصفهان و به نقل از روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان مراسم امضای طومار اتحاد کارکنان، اساتید و دانشجویان این مؤسسه در پاسخ یاوه گویی و اظهارات توهین آمیز رئیس جمهور آمریکا پیرامون میهن عزیزمان و اعلام مواضع رسمی تمام تشکل‌های دانشجویی و انقلابی در این خصوص با همکاری بسیج دانشجویی در مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان برگزار شد.
لازم به ذکر است امضا کنندگان این طومار با گرفتن عکس با پرچم غرور آفرین میهن عزیزمان ایران اسلامی ثابت کردند که دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور مانند گذشته در خط مقدم استکبارستیزی و دفاع از ایران اسلامی ایستاده است.