تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس

تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان

در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) پیکر پاک و مطهر شهید منصور علی­مهدی از شهیدان دوران هشت سال دفاع مقدس در مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان تشییع شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان: آیین تشییع پیکر شهید والامقام منصور علی­مهدی صبح روز سه­شنبه دهم اسفند ماه از ساعت 11 صبح با استقبال پرشور دانشجویان و حضور مسئولین و اساتید مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان ، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اصفهان در مجتمع آموزشی  برگزار شد.

سرپرست روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان تصریح کرد : مراسم با شکوه تشییع این شهید دفاع مقدس با نواخته شدن مارش نظامی آغاز گردید و پس از برگزاری برنامه‌های ویژه مرثیه سرایی، نوحه‌خوانی، سخنرانی و تبیین آرمان‌های شهدا، پیکر پاکش جهت انتقال به معراج الشهدا شهرستان درچه بدرقه گردید.