نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله‌ی جهاددانشگاهی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد – برگزاری مراسم سالگرد ۱۶ مرداد به‌صورت مجازی

نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ سال فعالیت جهاددانشگاهی که قرار بود در هفته‌ی منتهی به ۱۶ مردادماه و به‌مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل این نهاد انقلابی در تهران برپا شود، به‌دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد. هم‌چنین مراسم بزرگداشت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و تقدیر از جهادگران نمونه نیز به‌صورت ارتباط تصویری اینترنتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر ابوالقاسم رئیسی مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی ضمن اعلام این خبر افزود: با وجود برنامه‌ریزی‌های صورت‌ گرفته و آمادگی واحدهای سازمانی این نهاد برای معرفی و به نمایش گذاشتن توانمندی‌ها و شاخص‌ترین دستاوردهای‌ خود در حوزه‌های مختلف پژوهش و فناوری، فرهنگی، آموزشی، تجاری‌سازی و کارآفرینی، به‌دلیل شرایط پیش‌آمده و شیوع روبه‌رشد بیماری کووید ـ 19، تصمیم بر آن شد که نمایشگاه ویژه‌ی دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی برگزار نشود.

وی هم‌چنین به تغییر در نحوه‌ی برگزاری مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: ما هر سال در روز شانزدهم مردادماه که مصادف با سالگرد تشکیل این نهاد است، در مراسمی با حضور مسوولان کشور از جدیدترین دستاوردهای برجسته‌ی محققان جهاددانشگاهی رونمایی می‌کردیم و از جهادگران نمونه‌ی کشوری در حوزه‌های مختلف در همین مراسم تقدیر به‌عمل می‌آمد که امسال با توجه به خطرات احتمالی برگزاری اجتماعات، این مراسم ان‌شاالله با برقراری ارتباط زنده‌ی تصویری با میهمانان ویژه و منتخبی از افتخارآفرینان جهاددانشگاهی در فضای وب برگزار می‌شود.

رییس کمیته‌ی تبلیغات و اقدامات رسانه‌ای ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، گفت: با توجه به شرایط ذکرشده و عدم برپایی مراسم تقدیر از جهادگران نمونه‌ی کشوری و نمایشگاه دستاوردهای شاخص این نهاد، طبق برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده، سعی می‌شود بخشی از تلاش‌ها و دستاوردهای چهل ساله‌ی جهادگران عرصه‌ی فرهنگ، علم و آموزش از طریق برنامه‌های رسانه‌ی ملی و دیگر رسانه‌های کشور برای مردم عزیز، تشریح، تبیین و اطلاع‌رسانی شود.

دکتر رئیسی در پایان یادآور شد: بدیهی است سلامتی یکا‌یک آحاد ملت بزرگ ایران برای اعضای نهادی که جان خود را در راه عزت، سربلندی، پیشرفت و رفاه این مردم در طبق اخلاص گذاشته‌اند، از هر امر دیگری مهم‌تر است و کارنامه‌ی اخیر این نهاد در مقابله با ویروس منحوس کرونا و کمک‌رسانی جهادی علمی و عملی به نظام سلامت و نیز عرصه‌ی تولید ملی، مؤید این مطلب است.