پیام تسلیت رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

به گزارش روابط عمومی موسسه، رئیس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان طی پیامی شهادت مجاهد فی سبیل الله، سردار سرافراز سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

شهادت مجاهد فی سبیل الله، مرد روزهای سخت، ذوالفقار ولایت، سردار سرافراز سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهانش را به محضر حضرت ولیعصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، همکاران گرامی، دانشجویان عزیز موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان و کلیه مسلمانان جهان تسلیت می گویم. یقین دارم راه سردار حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش در حمایت از مظلومان جهان با قوت و قدرت بیشتری ادامه خواهد داشت.

عبدالحسین رضائی رئیس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان