رشته مهندسی برق
مژده سلطانی2024-07-01T12:45:13+03:30معرفی رشته مهندسی برق
وضعیت تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی
مهندسی برق-الکترونیک گرایش طراحی آنالوگ، مدارهای دیجیتال، ادوات میکرو و نانو الکترونیک و …، مهندسی برق- قدرت، مهندسی برق- مخابرات گرایشهای میدان، سیستم، موج، رمز، مایکرونوری، مهندسی برق- کنترل، مهندسی پزشکی (گرایش بیوالکتریک)، مهندسی مکاترونیک (گرایش های انسان جنبی ماشین، کنترل، رباتیک) مهندسی هسته ای گرایش مهندسی رآکتور و مهندسی پرتو پزشکی، مهندسی کامپیوتر (معماری کامپیوتر، هوش مصنوعی و رباتیک) از رشته های های مرتبط با مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد می باشد.
برای تحصیل در مقطع دکترای تخصصی، می توان در هر یک از زیرشاخه های تخصصی تر گرایش های یاد شده میزان مورد نیاز واحدها را اخذ کرد و رساله دکتری را در همان موضوع خاص ارائه داد. مسلم است این زیر شاخه ها، گرایش های تخصصی تر این چهار گرایش است.
بازار کار رشته مهندسی برق
در هر مجموعه عظیمی از صنعت مهندسی مثل کارخانه سیمان، خودروسازی، ذوب آهن و … ، حضور گرایشهای مختلف مهندسی برق ضروری است. علاوه بر آن یک مهندس برق می تواند جذب زیر مجموعه های وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنایع، دفاع و سازمان های مختلف خصوصی و دولتی شود.
نکته حائز اهمیت این است که برای ورود به بازار کار، علاوه بر آشنایی با مهارتهای تخصصی رشته مورد نظر باید با سایر مهارتهای فردی همآشنایی داشته باشید. درحقیقت، این مهارتهای فردی هستند که یک شخص را از میان رقبا متمایز میکنند و سبب موفقیت او در زمینهها و موقعیتهای شغلی میشوند. چنین مهارتهایی سبب تعامل بهتر فرد در سازمان و محیطهای کاری خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید