کاردانی پیوسته امور اداری
– مقدمه :
برنامه دوره دو ساله کاردانی پیوسته امور اداری بر اساس چارچوب آموزشهای علمی-کاربردی طراحی و تدوین شده است و فارغالتحصیلان از میزان درک، قدرت، استدلال، اطلاعات دانش و مهارت یک متخصص کاردان برخوردار خواهند بود.
– تعریف و هدف :
هدف دوره کاردانی پیوسته رشته امور اداری آموزش و تربیت افرادی است که پس از گذراندن این دوره توانایی لازم را برای احراز مشاغلی در زمینه امور اداری در سطح میانی را خواهند داشت و قسمتی از نیازهای کشور را تأمین مینمایند و به عنوان فردی مطلع و آگاه در امور اداری، بازویی توانا برای سیستم مدیریت در سازمان خواهند بود.
– ضرورت و اهمیت :
با توجه به نیاز واحدهای صنعتی و خدماتی و بازرگانی و دولتی در زمینه امور اداری، تربیت نیروی انسانی کارآمد در این تخصص احساس میشود لذا برنامه کاردانی پیوسته با توجه به نیاز واحدهای فوق طراحی شده است.
– نقش و توانایی فارغالتحصیلان :
– انجام امور مربوط به بایگانی
– مکاتبات اداری و دبیرخانه
– مکانیزه کردن سیستم اداری و امور دفتری مربوط به مدیران
– توانایی انجام امور مربوط به خدمات و پشتیبانی سازمان
– توانایی ادامه تحصیل
– مشاغل قابل احراز :
– مسئول دبیرخانه
– مسئول دفتر
– کمک کارشناس امور اداری
– مسئول بایگانی
– مسئول کارگزینی
– مسئول انبار
– ضوابط و شرایط پذیرش :
– فارغالتحصیلان دوره سه ساله فنیوحرفهای و کاردانش یا دوره چهارساله در رشتههای امور اداری- امور مالی- حسابداری بازرگانی- حسابداری
تبصره:
– سایر دیپلمههای مرتبط مشروط به گذراندن دروس جبرانی
– قبولی در آزمون سراسری
– دارا بودن توانایی جسمانی لازم و شرایط عمومی
– طول دوره و شکل نظام :
مطابق با نظام آموزشهای علمی-کاربردی طول دوره کاردانی 2 تا 3 سال است که دروس عملی و نظری آن به صورت واحد ارائه میگردد. بطوریکه هر واحد نظری معادل 16 ساعت درسی و هر واحد آزمایشگاهی معادل 32 ساعت درسی، هر واحد کارگاهی معادل 48 ساعت و هر واحد کارآموزی معادل 120 ساعت در طول نیمسال تحصیلی میباشد.
آزمایشگاهها و کارگاههای یک واحد را میتوان به ترتیب 48 و 64 ساعت در نظر گرفت. طول هر ترم 16 هفته، معادل یک نیمسال تحصیلی میباشد.
– تعداد کل واحدهای درسی :
دروس عمومی 11 واحد
دروس پایه 5 واحد
دروس اصلی 25 واحد
دروس تخصصی 31 واحد
جمع 72 واحد