آخرین مهلت و دستور العمل اقدام برای کمیسیون استان – مشروطی و اتمام سنوات

دانشجویان ۴ ترم مشروطی در مقطع کارشناسی ، ۳ ترم مشروطی در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ، ۲ ترم مشروطی در مقطع ارشد، و همچنین اتمام سنوات ترم ۷ در مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، ارشد و ترم ۱۱ در مقطع کارشناسی پیوسته که هنوز مجوز ادامه تحصیل نگرفته اند، در صورت داشتن مدارک خاص (پزشکی، ازدواج، طلاق، مشکلات خانوادگی و…) جهت اخذ مجوز از کمیسیون استان، نهایتا تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت درخواست خود و بار گذاری مدارک را از طریق سامانه آموزش انجام داده و سپس مدارک را به اداره آموزش تحویل نمایند.
لازم بذکر است موارد پزشکی و یا مشکلات خانوادگی باید به تایید دانشگاه اصفهان رسیده و بعداز آن بار گذاری و تحویل آموزش گردد.
جهت تایید آن باید در روزهای یکشنبه به دانشگاه اصفهان مراجعه و تایید آن گرفته شود.(در صورت سوال به آی دی تلگرامی Misssrigi@ پیام ارسال نمایید.)