اطلاعیه اتمام سنوات و کمیسیون استان

• دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته با سه ترم مشروطی، کارشناسی ارشد با دو ترم مشروطی، کارشناسی پیوسته با چهار ترم مشروطی و دانشجویان ترم 7 ارشد، جهت ادامه تحصیل نیاز به موافقت کمیسیون استان می باشد، در صورت داشتن مدارک می بایستی حداکثر تا آخر بهمن ماه اقدام گردد.
  • لازم به ذکر است برگزاری کمیسیون استان در سال جاری در هفته اول اسفند می باشد و پرونده های که تا آخر بهمن آماده گردد ارسال خواهد شد.
  • عواقب عدم مراجعه و پیگیری بر عهده دانشجو می باشد.
  • مدارک مورد نیاز: پزشکی، ازدواج، طلاق، مشکلات خانوادگی، خانواده شهید و ایثارگر (یکی از مدارک کافی می باشد)
  • ترم ۷ ارشد فرم درخواست سنوات و فرم پیشرفت کار پایان نامه که به تایید استاد راهنما رسیده باشد کفایت می کند. (روی سایت دانشگاه موجود می‌باشد)
  • دانشجویان آقایی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و سنوات نظام وظیفه آنها آخر بهمن ماه ۹۹ تمام می شود و دروس باقی مانده دارند حداکثر تا آخر بهمن ماه اقدام نمایند.
  • لازم بذکر است مطابق قوانین آموزشی و نظام وظیفه، در صورت عدم مراجعه تا تاریخ اعلام شده، لغو معافیت اخراجی به نظام وظیفه اعلام خواهد شد و عواقب آن برعهده دانشجو می باشد.