مراحل انجام تسویه حساب فارغ التحصیلان

مراحل لازم به منظور تسویه حساب فارغ التحصیلی (بعد از ثبت نهایی همه نمرات)
1- ورود به سامانه آموزشی /مکاتبات اداری/ فرم های درخواست / صدور چک لیست فراغت
2- مطالعه متن راهنما
3- در قسمت “فرم الصاقی” (منوهای سمت چپ) به سوالات پاسخ داده و بر روی کلید ثبت کلیک نمایید.
4- از منوی سمت راست “مرحله نهایی” را انتخاب و درخواست را ارسال نمایید.
5-جهت مشاهده وضعیت درخواست ، در کارتابل نامه ،پس از باز کردن درخواست ، قسمت “گردش کار” در سمت چپ فرم، میتوانید از روند بررسی درخواست خود اطلاع حاصل نمایید.
پیگیری روند گردش کار تا مرحله پایانی به عهده دانشجو می باشد.
بعد از اتمام گردش کار چک لیست میتوانید نامه فارغ التحصیلی یا ریزنمرات دریافت نمایید.
نامه لغو معافیت تحصیلی- نامه نظام وظیفه (برای آقایانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند) در این مرحله صادر و تحویل میگردد.
لازم بذکر است برای صدور مدرک فارغ التحصیلی بایستی از قسمت پرداخت های متفرقه (قبل از ورود به پرتال شخصی)، موضوع پرداخت: فارغ التحصیلی، آیتم پرداخت : مدرک تحصیلی، هزینه مدرک خود را واریز نمایید.
مدت زمان صدور مدرک بعد از پرداخت هزینه حدود سه الی چهار ماه می باشد.
به منظور تسریع در پاسخگویی به دانشجویان ، خواهشمند است از تماس با بخش های اداری و آموزشی موسسه جدّا خودداری فرمایید.