مصوبات جلسه 20 تحصيلات تكميلي 96/7/19

1- مقرر گردید درس سمینار در هر گروه، هر ترم فقط یکبار ارائه شود.

2- در زمینه‍ی نحوه‍ی نمره‍دهی مقالات دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، بحث و بررسی گردید و سپس نحوه‍ی نمره‍دهی به مقالات به صورت جدول زیر مصوب شد :

ردیف نوع مقاله حداکثر نمره برای هر مقاله توضیحات
1 مقالات پذیرش یا چاپ شده در نشریات ISI 2 نمره حداکثر نمره به مقاله چاپ شده  در نشریات معتبر در رشته مربوطه با IF تعلق می‍گیرد.
2 مقالات پذیرش یا چاپ شده در نشریات انگلیسی زبان معتبر داخلی یا خارجی غیر ISI با نمایه Scopus 25 / 1 نمره حداکثر نمره به مقاله چاپ شده در نشریات نمایه شده در Scopus تعلق می‍گیرد.
3 مقالات پذیرش یا چاپ شده در نشریات علمی- پژوهشی 25 / 1 نمره حداکثر نمره به مقالات علمی- پژوهشی با نمایه ISC تعلق می‍گیرد.
4 مقالات پذیرش یا چاپ شده در نشریات علمی- ترویجی 1 نمره حداکثر نمره به مقالات علمی- ترویجی چاپ شده در نشریات با نمایه ISC تعلق می‍گیرد.
5 چاپ مقاله در کنفرانس‍های خارجی 1 نمره حداکثر نمره به کنفرانس‍های بین‍المللی معتبر نمایه شده بین‍المللی که مقاله بصورت شفاهی ارائه شده است تعلق می‍گیرد.
6 چاپ مقاله در کنفرانس‍های داخلی 5 / 0نمره حداکثر نمره به مقالات ارائه شده در کنفرانس‍های بین‍المللی داخلی بصورت شفاهی تعلق می‍گیرد.

– نمره کامل 2 تنها در صورت داشتن مقاله ISI با IF، تخصیص داده خواهد شد و در غیر اینصورت نمره تخصیص یافته حداکثر 7 / 1 خواهد بود.

– در صورت ارائه دو یا چند مقاله از ردیف‍های 2 تا6 حداکثر نمره مقالات کاهش خواهد یافت جمع نمره هر سطح پایین‍تر به سطح مقاله بالاتر نخواهد رسید به عنوان نمونه به سه مقاله کنفرانس داخلی حداکثر 1 نمره تعلق خواهد گرفت و یا به دو مقاله کنفرانس خارجی حداکثر 25 / 1 نمره تعلق می‍گیرد.

– همایش‍های بین‍المللی داخل کشور بعنوان مقالات داخلی در نظر گرفته می‍شوند.

– مسئولیت ارائه مدارک مربوط به نمایه نشریه بعهده دانشجو می‍باشد.