“مهدی فیض” سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش شد

طی حکمی از سوی وزیرآموزش و پرورش مهدی فیض عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی به عنوان سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، متن کامل حکم فخرالدین احمدی دانش آشتیانی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مهدی فیض

باتوجه به تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جناب عالی در زمینه امور تربیتی و فرهنگی، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند بزرگ و مد نظرقراردادن اسناد بالادستی، در چارچوب سیاست ها، برنامه های توسعه و اعلامی اینجانب که به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است، در جهت تحقق اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی ایران در امر پرورش دانش آموزان عزیز ایران اسلامی موفق و مؤید باشید.

گفتنی است، دکتر فیض عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی تا کنون به عنوان معاون فرهنگی این نهاد، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی شریف و سرپرست مرکز فرهنگی – دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی فعالیت داشته است.

منبع : جهاد دانشگاهی