پیام تسلیت رییس جهاددانشگاهی در پی شهادت مدیرعامل سابق خبرگزاری ایکنا

در پی شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی تقوی، رئیس پیشین خبرگزاری ایکنا، سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی متن پیام به شرح زیر است:
⚫️… فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا (احزاب-23)

جهادگر جانباز و رزمنده جبهه های دفاع مقدس به آرزوی دیرین خویش که شهادت وفیض لقاءا… بود نائل آمد.

حجت الاسلام والمسلمین مرحوم سید مهدی تقوی عضو جهاددانشگاهی و رییس سابق سازمان فعالیت های قرآنی و خبرگزاری قرآنی (ایکنا) به دیدار خدا شتافت و همکاران و دوستان خود را اندوهگین و عزادار نمود.
اینجانب شهادت این جهادگر عزیز را به پیشگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شهید پرور ایران و همکاران جهاد دانشگاهی و خاندان محترم و بازماندگان ایشان تبریک و تسلیت عرض می نمایم و علو درجات این شهید گرانقدر را از درگاه الهی مسئلت دارم.

حمیدرضا طیبی
رئیس جهاد دانشگاهی