اطلاعیه شروع کلاسهای ترم مهر و آموزش های مجازی

با سلام و احترام و آرزوی صحت و سلامتی برای تک تک دانشجویان محترم، به اطلاع می رساند با توجه به تقویم آموزشی، شروع کلاسهای نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400 از روز شنبه مورخ 1399/06/29 می باشد ولی با توجه به این که سامانه جدید جهت برگزاری کلاسهای آنلاین در حال راه اندازی می باشد، شروع کلاسها از روز دوشنبه مورخ 1399/06/31 می باشد.
خواهشمند است به موارد زیر توجه نمایید.
1- با توجه به ادامه شیوع گسترده ویروس کرونا همچنان نیمسال اول 1400-1399 بصورت مجازی برگزار می گردد .
2- برگزاری کلاسهای مجازی از طریق سامانه آموزش می باشد که دانشجویان می توانند با ورود به سامانه آموزش، بخش “داشبورد جلسات مجازی” (جدیدا به سامانه اضافه شده است) دروس ترم جاری خود را مشاهده و با کلیک بر روی هر درس و انتخاب جلسه مربوطه به صورت خودکار وارد لینک کلاس آنلاین گردند (بعد از ورود استاد به کلاس).
3- با توجه به اینکه در سامانه آموزش ساعت کلاس مطابق سرفصل تعریف شده، کلاسهای درس 2 واحدی 60 دقیقه و کلاسهای درس 3 واحدی 75 الی 90 دقیقه برگزار می گردد. شروع کلاس مطابق با ساعت شروع ثبت شده درس در سامانه آموزش می باشد. لذا جهت تکمیل شدن سرفصل ، فایلهای آموزشی آفلاین در قسمت تکالیف و موضوعات درسی توسط استاد مربوطه بارگذاری می گردد.
4- در صورت تشخیص گروه مربوطه کلاس ها بصورت کاملا آنلاین برگزار خواهد شد.
(فایل راهنمای داشبورد جلسات مجازی متعاقبا ارسال خواهد شد)
اداره آموزش