اطلاعیه مشروطی و اتمام سنوات

دانشجویان ۴ ترم مشروط در مقطع کارشناسی، ۳ ترم مشروط در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، ۲ ترم مشروط در مقطع کارشناسی ارشد، و همچنین اتمام سنوات ترم ۷ در مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، ارشد و اتمام سنوات ترم ۱۱ در مقطع کارشناسی پیوسته که هنوز مجوز ادامه تحصیل نگرفته اند، در صورت داشتن مدارک خاص (پزشکی، ازدواج، طلاق، مشکلات خانوادگی و…) جهت اخذ مجوز از کمیسیون استان، نهایتا تا تاریخ ۲۵ شهریورماه ۹۹ درخواست خود و بارگذاری مدارک را از طریق سامانه آموزش انجام داده و سپس مدارک را به اداره آموزش تحویل نمایند. لازم بذکر است موارد پزشکی و یا مشکلات خانوادگی باید به تایید دانشگاه اصفهان رسیده و بعداز آن بارگذاری و تحویل آموزش گردد. جهت تایید آن باید در روزهای یکشنبه به دانشگاه اصفهان مراجعه و تایید آن گرفته شود. (در صورت سوال به آی دی تلگرامی Misssrigi@ پیام ارسال نمایید.)
آدرس سامانه آموزش
sad.jdeihe.ac.ir:3000