افتتاح مرکز آموزش دوره های تخصصی اشتغال محور ICT

مرکز آموزش دوره های تخصصی اشتغال محور ICT همزمان با رونمایی از تفاهمنامه همکاری سه جانبه میان معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) و شرکت نیروی غرب، صبح امروز در محل دانشگاه علم و فرهنگ افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، مرکز آموزش دوره های تخصصی اشتغال محور ICT همزمان با  رونمایی از قرارداد همکاری میان معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) و شرکت نیروی غرب (NG) در دانشگاه علم و فرهنگ امروز دوشنبه 10 اردیبهشت افتتاح شد .

مرکز آموزش دوره های تخصصی اشتغال محور ICT همزمان با  رونمایی از قرارداد همکاری میان معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) و شرکت نیروی غرب (NG) که پیش از این به امضای مسوولان رسیده بود،به صورت پایلوت در دانشگاه علم و فرهنگ 10 اردیبهشت با حضور دکتر سید سعید هاشمی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی و رییس دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر محمدصادق بیجندی، رییس ستفا، مهندس مریم حسینی، مدیرعامل شرکت نیروی غرب، دکتر سیف احمدیان، و نمایندگانی از شرکت هوآوی، معاونین آموزشی سازمانها و واحدهای استانی جهاد دانشگاهی و مدیران شعب ستفا افتتاح گردید .