برنامه تجدید میثاق با شهدا و آرمان های انقلاب اسلامی

تجدید میثاق با شهدا

برنامه تجدید میثاق با شهدا و آرمان های انقلاب اسلامی در آستان مقدس امام زاده سید محمد علیه السلام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان ، به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ایران برنامه تجدید میثاق با شهدا و آرمان های انقلاب اسلامی در آستان مقدس امام زاده سید محمد علیه السلام با حضور همکاران مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اصفهان و جهادگران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان توسط معاونت فرهنگی این موسسه برگزار گردید.

این برنامه با سخنرانی استاد شهرام صفاری پیرامون تاریخچه شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مسائل مرتبط روز، وظیفه آحاد مردم و مسؤولین در قبال به ثمره نشستن درخت تنومند انقلاب و انتخابات آغاز و در ادامه جهادگران جهاد دانشگاهی به زیارت امام زاده سید محمد علیه السلام مشرف شدند.

همچنین با حضور در جوار مضجع شریف شهدا یاد و خاطره لبیک گویان دعوت حق زنده و به مقام شامخ شهدا ادای احترام شد.