تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی – پذيرش براساس سوابق تحصيلی

براساس مصوبات بيست و چهارمين جلسه شورای سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 99/07/22 مقرر گردید برای ظرفیتهای خالی مانده رشته‌محل‌هايی که در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپيوسته سال 1399 تکمیل نگردیده، پذيرش براساس سوابق تحصيلی (معدل فوق ديپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شركت در این مرحله می رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتی از روز پنج شنبه 99/10/11 آغاز و تا روز سه‌شنبه 99/10/16 ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از روز پنج شنبه 99/10/11 از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان منتشر خواهد شد.