تخصیص بیش از 300 وام قرض الحسنه دانشجویی به دانشجویان متقاضی تسهیلات دانشجویی

معاون پشتیبانی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان از اختصاص بیش از 300 فقره وام قرض الحسنه دانشجویی به دانشجویان این مؤسسه در نیمسال نخست سال تحصیلی 99-98 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان ، مهندس کریمی معاون پشتیبانی مؤسسه با بیان اینکه ایجاد زمینه مناسب برای رشد استعدادها و کمک به وضع تحصیلی دانشجویان از وظایف واحد های دانشگاهی بوده و ارائه تسهیلات با شرایط ویژه به دانشجویان این مؤسسه  نقطه عطفی در تأمین بخشی از هزینه های دانشجویان شاغل به تحصیل است و هیچ دانشجویی به دلیل مشکل شهریه از ادامه تحصیل باز نخواهد ماند.

مهندس کریمی با بیان اینکه در نیمسال اول تحصیلی 99-98 بیش از 300 فقره تسهیلات در قالب انواع وام دانشجویی اعم از وام قرض الحسنه صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم و نیز تسهیلات و وام ضروری بانک انصار در اختیار دانشجویان متقاضی قرار گرفته است اضافه کرد : بازپرداخت وام صندوق رفاه وزارت علوم پس از فارغ التحصیلی و تسهیلات تخصیص یافته توسط بانک انصار از منابع مؤسسه بوده که طبق تفاهم نامه بین مؤسسه و بانک انصار با نرخ 10 درصد بابت کل شهریه  در اختیار دانشجویان متقاضی قرار می گیرد .