ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد – بدون آزمون

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته برای شركت در مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلی مقطع كارشناسی ارشد ناپيوسته سال 1399

براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین جلسات پانزدهم و شانزدهم شورای سنجش و پذيرش دانشجو در دوره‌های تحصيلات تكميلی مورخ 4 مرداد و 10 آبان 99، مقرر گردید در رشته‌محل‌هايی که ظرفيت آنها در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غيردولتی و همچنين دانشگاه آزاد اسلامی تكميل نشده و فاقد انتخاب رشته کننده مردود می باشند، پذيرش براساس سوابق تحصيلی (معدل تراز شده کارشناسی) بصورت متمرکز صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله می رساند که دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته از روز سه شنبه 25 آذر 99  از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان منتشر خواهد شد و ثبت نام از متقاضیان نیز از روز سه شنبه 25 آذر 99 آغاز و تا روز یکشنبه 30 آذر 99 ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است پذیرش دانشجو در رشته زیست شناسی – سلولی و مولکولی به علت تکمیل شدن ظرفیت (در ترم مهر ماه 99) امکان پذیر نمی باشد.