ثبت نام دوره کارشناسی ارشد

ضمن عرض تبریک خدمت پذیرفته شدگان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان به عرض می رساند برای ثبت‌نام با در دست داشتن مدارک لازم (به شرح زیر) به ساختمان شماره ۲ موسسه واقع در اصفهان، خیابان جابر انصاری، جنب بوستان بهشت مراجعه نمایند مراجعه نمايند.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام:
1- اصل و يک برگ تصوير مدرک کارشناسی (پيوسته يا ناپيوسته)
2- اصل و يک برگ تصوير مدرک کاردانی (پيوسته يا ناپيوسته)
3- اصل گواهی تاييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه + فرم مخصوص پذيرفته شدگانی که به دلايلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی باشند
4- فرم مخصوص معدل برای دانشجويان سال آخر
5- شرايط مدرک معادل طی بخشنامه شماره 77633/2 مورخ 92/05/28
6- کپی تمام صفحات شناسنامه دو سری
7- کپی پشت و رو کارت ملی دو سری
8- شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده درسال جاری
9- دوازده قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاری براي برادران مشمول
10-  مدرکی که وضعيت نظام وظيفه را با توجه به بند (مقررات وظيفه عمومی) مشخص کند
11-  حکم مرخصی سالانه يا موافقت کتبی و بدون قيد و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
12-  فرم مخصوص پذيرفته شدگان با آزمون استعدادهای درخشان طی بخشنامه شماره 77897/21 مورخ 93/05/05.

نکته:
درخواست ريزنمرات و تاييديه تحصيلی توسط مؤسسه انجام می پذيرد لذا پيگيری وصول آن در مؤسسه برعهده دانشجو می باشد.

تذکر:
جهت درخواست تاييديه تحصيلی بايستی کپی مدرک پيش دانشگاهی یا مدرک دیپلم نظام جدید (3-3-6) را به دفاتر پيشخوان دولت (نمايندگی اداره پست) يا اداره پست تحويل نمائيد و درخواست تاييديه تحصيلی نموده و رسيد پستی آن را به مسول ثبت نام تحويل نمائيد.