جلسه هیئت امنای مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان

تأکید بر اجرای برنامه های دانشگاهی بر اساس الگوهای جهاددانشگاهی در جلسه هیئت امنای مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان ، جلسه هیات امنا مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان با حضور دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی کشور ، دکتر سیّد محمود مدرس هاشمی نماینده وزیر علوم ، دکتر صادق بیجندی معاون آموزشی جهاددانشگاهی و دکتر وحید جوانبخت سرپرست موسسه و سایر اعضای هیئت امنا برگزار شد.

در این جلسه که بصورت مشترک و همزمان در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی و موسسه آموزش عالی اصفهان برگزار گردید از دکتر عبدالحسین رضایی و مهندس تیموری رؤسای سابق مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان و جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بواسطه همکاری با مؤسسه در طول تصدی مسئولیت تقدیر به عمل آمد.
در این جلسه با پیشنهاد و موافقت هیئت امنا ، سرپرستی دکتر وحید جوانبخت به ریاست موسسه تغییر یافت . همچنین توسعه فعالیت های آموزشی و ورود به حوزه های آموزشی علوم انسانی در مؤسسه تأیید و بر اجرای برنامه های مختلف در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بر اساس موازین و الگوهای جهاد دانشگاهی تأکید شد.