سرپرست مؤسسه مسئول تشکیل کارگروه علم و فناوری ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شهرستان خمینی شهر شد

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان در متن حکم آمده است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر عبدالحسین رضائی سرپرست محترم مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی، با عنایت به فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در جهت بزرگداشت هرچه با شکوهتر این مناسبت بدین وسیله مسئولیت تشکیل کارگروه علم و فن آوری ستاد چهلمین سالگرد به جنابعالی واگذار می گردد . امید است با اتکال به نیروی لایزال الهی ، عنایت خاصه حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و ملاک عقل قرار دادن رهنمودهای گهربار ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه ای و مناسب و موثر و درخور شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی و بازگویی دستاوردهای انقلاب اسلامی اقدام مقتضی و لازم را معمول و نتیجه را به ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شهرستان اعلام فرمایید.