سومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر – ویدیو کنفرانس

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، سومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق وکامپیوتر با همکاری مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان ، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با محوریت برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی به صورت ویدیوکنفرانس 3 تیر 99 برگزار می شود.

رئیس مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان و دبیر علمی کنفرانس با بیان اینکه  سومین  کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر با همکاری معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با رویکرد جلب مشارکت مراکز علمی و تخصصی و تعامل با دانشگاه ها و صاحب نظران برجسته ی این حوزه از یک سو و افزایش خودباوری علمی در سطح ملی، تمرکز بر مسائل و چالش های روز داخلی و خارجی این حوزه از سوی دیگر ، برگزار می شود، خاطر نشان کرد:  انتظار می رود برگزاری این کنفرانس باعث ارائه نظرات و دیدگاه‌های مختلف درباره علم روز دنیا در زمینه مهندسی برق وکامپیوتر گردد.

گفتنی است؛ این کنفرانس  که مقرر بود در اسفند ماه سال 1398 برگزار گردد به علت مشکل شیوع بیماری کرونا در کشور به تعویق افتاد  و در سوم تیرماه سال جاری به صورت ویدیوکنفرانس برگزار می شود. و مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی(SID) و سیویلیکا نمایه می گردد.