عیادت مسئولین مؤسسه از آسایشگاه جانبازان مناسبت روز جانباز

عیادت مسئولین مؤسسه آموزش عالی جهادانشگاهی استان اصفهان از آسایشگاه جانبازان امام حسین (ع) به مناسبت روز جانباز

به همت معاونت فرهنگی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان آئین عیادت از جانبازان آسایشگاه امام حسین (ع) شهرستان خمینی شهر برگزار گردید.

به مناسبت اعیاد سعید شعبانیه و بزرگداشت روز جانباز ، رئیس و معاونین مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان به همراه تعدادی از اساتید و دانشجویان این نهاد با جانبازان و ایثارگران آسایشگاه جانبازان امام حسین (ع) دیدار و گفتگو نمودند.

در این بازدید که به پاس قدرشناسی از این اسطوره های ایثار و فداکاری انجام پذیرفت  ضمن حضور در جمع جانبازان با اعطای شاخه گل برای آنها آرزوی سلامتی نموده و لحظاتی را با یادآوری خاطرات جانبازان و دوران دفاع مقدس سپری نمودند.