قابل توجه دانشجویان کاردانی و کارشناسی برق، الکترونیک و مهندسی پزشکی

*اطلاعیه شماره یک حذف و اضافه*

۱- آز مدار مخابراتی به ساعت ۱۶ تا ۱۸ پنج‌شنبه منتقل می‌شود.

۲- آز الکترونیک صنعتی به ساعت ۱۶ تا ۱۸ چهارشنبه منتقل می‌شود.

۳- آز مدار الکترونیکی (الکترونیک آنالوگ) در زمان ۱۰.۵ تا ۱۲.۵ روز شنبه تعریف می‌شود.

۴- درس تحلیل سیستمهای انرژی در ساعت ۱۴ تا ۱۶ یکشنبه تعریف می‌شود.

۵- دانشجویان دقت نمایند درس ارزشهای دفاع مقدس فقط برای دانشجویان مهندسی برق ورودی ۹۵ تا ۹۹ در مجموعه ۱۴ واحد درس اختیاری لازم قرار می‌گیرد و برای سایر دانشجویان یک درس اضافه به حساب می‌آید و در مجموعه واحدهای اختیاری لازم نیست.

۶- دانشجویان لازم است دروس خود را بر اساس چارت پیشنهادی گروه (موجود در سایت دانشگاه به آدرس jadeihe.ac.ir) انتخاب نمایند (بخصوص دانشجویان سال اول تا سوم) و تا زمانی که درسی از ترمهای گذشته باقی مانده است، به سراغ دروس ترم بعدی نروند.

۷- دانشجویانی که به هر دلیل در ترمهای گذشته از نظم چارت پیشنهادی خارج شده اند، می‌توانند جهت مشاوره از طریق بخش “ارتباط با مدیرگروه” (مکاتبات اداری>سایر درخواستها) اقدام نمایند.

*مدیرگروه مجموعه برق و مهندسی پزشکی