قابل توجه دانشجویان کاردانی و کارشناسی گروه برق و مهندسی پزشکی

اطلاعیه اول حذف و اضافه
1- درس تحلیل سیستمهای انرژی و آزمایشگاههای مدارهای الکترونیکی (آنالوگ) و پالس حذف می شوند.
2- زمان درسهای شبکه‌های (خطوط انتقال) مخابراتی، تجهیزات بیمارستانی، ریاضی مهندسی، زبان تخصصی، مدار 1، استاتیک و مقاومت مصالح، تأسیسات الکتریکی (مباحث ویژه 2) و آز الکترونیک 1 تغییر می کند.
3- آز فیزیولوژی و شبیه‌سازی کامپیوتری به لیست درسهای ارائه شده در گروه مهندسی پزشکی اضافه می شود.
4- تاریخ امتحان درس الکترونیک3 (آنالوگ) به زمان قبلی (1400/11/5) بر می‌گردد. همچنین زمان امتحان درس شبکه‌های (خطوط انتقال) مخابراتی به 1400/11/7 تغییر می یابد.
5- دانشجویان ورودی 99 و بهمن 98 که درس زبان تخصصی را اخذ نموده اند لازم است این درس را حذف کنند، در غیر این صورت این درس پس از زمان حذف و اضافه برای آنها حذف خواهد شد و امکان جایگزینی وجود نخواهد داشت.
6- دانشجویان ترم آخر که دروس عملی (آزمایشگاهی) آنها تشکیل نمی شود، لازم است برای مهمانی این دروس در دانشگاه‌های دیگر اقدام کنند.
7- دانشجویان ترم 7 مهندسی پزشکی لازم است درس تجهیزات بیمارستانی را اخذ کنند. این درس در ترم آینده ارائه نمی‌شود و به علت عملی-نظری بودن امکان معرفی به استاد برای آن وجود ندارد.

مدیریت گروه