قابل توجه دانشجویان گرامی

دانشجویان اتمام سنوات (ترم ۵ و ۶ و ۷ مقطع کاردانی ،کارشناسی ناپیوسته و ترم ۹ ، ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ کارشناسی پیوسه) جهت ادامه تحصیل درخواست خود را در سامانه آموزش قسمت مکاتبات اداری/فرمهای درخواست/مجوز ادامه تحصیل ارسال نمایید.
اولین سنوات :برای ترم ۵ کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و ترم ۹ کارشناسی پیوسته
دومین سنوات:برای ترم ۶ کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و ترم ۱۰ کارشناسی پیوسته(در قسمت اسکن مدارک میتوانید درخواست خود را نوشته و عکس آن را بار گذاری نمایید)
درخواست کمیسیون موارد خاص استانی: برای ترم ۷ کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و ترم ۱۱ و ۱۲ کارشناسی پیوسته
لازم بذکر است درخواست دانشجویانی که معدل کل بالای ۱۲ دارند در کمیسیون داخلی موسسه بررسی و اعلام نتیجه خواهد شد ، معدل زیر ۱۲ در صورت داشتن شرایط خاص و ارسال درخواست در سامانه سجاد جهت بررسی به کمیسیون استان ارسال میگردد.
نکته : دانشجویان ذکوری که از معافیت تحصیلی استفاده نموده و زمان آن تمام شده و هنوز دروس باقی مانده دارند می بایستی جهت اخذ معافیت تحصیلی جدید هر چه سریعتر اقدام نمایند(آخرین زمان پایان مهرماه می باشد).
پیگیری و اخذ مجوز بر عهده دانشجو می باشد.
اداره آموزش