پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به مناسبت سالروز تشکیل جهاددانشگاهی

وزیر آموزش‌وپرورش در پیامی فرارسیدن ۱۶ مرداد، چهلمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، متن پیام دکتر محسن حاجی میرزایی، به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس محترم جهاد دانشگاهی کشور فرارسیدن 16 مرداد سالروز تأسیس جهاد‌دانشگاهی و فرارسیدن چهلمین سال تأسیس این نهاد پربرکت با کارنامه‌ای مشحون از تعالی و شکوفایی به حضور جنابعالی و همکاران محترمتان صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.
امیدوارم چهل‌سالگی جهاد دانشگاهی کشور نیز براساس تدابیر و منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تجلی و طلیعه درخشانی از اثرگذاری در حوزه‌های علمی و فناوری و پژوهشی با محوریت استحکام علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.
فرصت را برای ابراز خرسندی از توسعه همکاری مشترک آموزش‌وپرورش و جهاد دانشگاهی در سراسر کشور به‌ویژه در توسعه رویکردهای دانش‌بنیان و مهارت‌آموزی مغتنم می‌شمارم.»