پیام تسلیت جهاددانشگاهی به مناسبت شهادت سردار اسلام سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی (ره)

جهاددانشگاهی طی پیامی شهادت سردار مخلص و پرافتخار اسلام سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی(ره) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن پیام تسلیت بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

شهادت سردار مخلص و پرافتخار اسلام سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی(ره) به دست دولت تروریست آمریکا را به محضر قطب عالم امکان حضرت بقیه الله الاعظم(ارواح العالمین من سواه فداه)، رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا و عموم ملت غیور و شهادت طلب ایران اسلامی تبریک و تسلیت می گوییم.
کالبد آن بزرگ مجاهد حسینی بیش از این تاب روح با عظمت او و اشتیاق اش به شهادت در راه خدا و اعتلای کلمه توحید را نداشت ودر آستانه فرارسیدن ایام شهادت ام الائمه حضرت صدیقه کبری فاطمه الزهرا(س) آسمانی شد.
ملت عزیز ایران، قدردان مجاهدت های آن شهید راحل بوده و خواهد بود و با جهاد خود، راه مبارزه و فتح را ادامه خواهد داد.

جهاددانشگاهی
13 دیماه 1398