چاپ ۲۵ مقاله در مجلات معتبر علمی توسط مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اصفهان

معاون آموزشی و پژوهشی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان از چاپ ۲۵ مقاله اعضای هیات علمی این موسسه در ژورنال های معتبر علمی خبرداد.

علیرضا نجفی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تلاش اعضای هیات علمی این دانشگاه در راستای رفع مشکلات صنعت و جامعه، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ و بهار ۱۴۰۰، اعضای هیات علمی گروه های مهندسی برق و شیمی و زیست شناسی این مؤسسه توانسته اند ۲۵ مقاله با نمایه ISI (JCR) منتشر کنند.

وی با اشاره به کیفیت بالای مقالات منتشر شده توسط اعضای هیات علمی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی،  تصریح کرد: بیش از ۸۰ درصد این مقالات در مجلات چارک اول (Q۱) چاپ شده اند و مجموع فاکتور تاثیر (Impact factor) این مقالات بیش از ۹۵ است.

نجفی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های سند چشم انداز مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان رفع مشکلات صنایع و جامعه است، خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از اعضای هیات علمی که پژوهش‌های کاربردی خود را به سمت رفع نیازهای صنعت و جامعه سوق می دهند، بسته‌های تشویقی به آنها اختصاص داده می شود.

منبع: https://www.isna.ir/news/1400042014288/