برگزاری همایش بزرگـداشت هفته پژوهش

برگزاری همایش بزرگداشت هفته پژوهش در مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان

همایش بزرگداشت هفته پژوهش در مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان همایش بزرگداشت هفته پژوهش به همت معاونت آموزشی و پژوهشی مؤسسه و با سخنرانی دکتر خیام نکویی عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس و معاون سابق فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر عسکری عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف و معاون آموزشی سابق جهاددانشگاهی در روزهای ۲۹ و ۳۰ آذر ماه در مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان برگزار می گردد. همایش بزرگداشت هفته پژوهش در ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ چهارشنبه ۲۹ آذرماه و ۱۰ تا ۱۲ پنجشنبه ۳۰ آذرماه در کلاس ۲۲۲ برگزار می گردد.
گفتنی است در این همایش مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشجویی برگزار می شود.