تأثیر جهاددانشگاهی در رونق بخشی به جریان انتخابات

دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در حاشیه جلسه شورای هماهنگی این نهاد در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی این نهاد ضمن تقدیر از حضور پرشکوه مردم در صحنه انتخابات خاطرنشان کرد: این حضور با صلابت، حرکت کشور در مسیر پیشرفت و رسیدن به استقلال حقیقی را هموار و دشمنان و بدخواهان را ناامید می‌کند.
دکتر طیبی در پاسخ به این سؤال که جهاددانشگاهی تا چه اندازه در رونق بخشی به جریان انتخابات در کشور مؤثر بوده است، گفت: خوشبختانه جهاددانشگاهی با احترام به همه نامزدهای محترم که تنور انتخابات را روشن نگهداشتند با استفاده از خبرگزاری ایسنا و ایکنا، اطلاع رسانی صحیح، به موقع و نشاط آفرین را در دستور کار خود قرار داد. از سوی دیگر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به این نهاد نیز با روش‌های علمی به برگزاری نظرسنجی‌های متعددی دست زد و بخوبی نتایج آنها را در معرض افکار عمومی قرار داد و در نهایت نیز برخی از مراکز آموزشی ما، نظیر مراکز آموزش عالی و علمی کاربردی که در سراسر کشور پراکنده‌اند در قامت شعبات اخذ رأی ظاهر شده و با دقت به انجام وظایف خود در همکاری با برگزارکنندگان انتخابات پرداختند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان این گفت و گوی کوتاه اذعان داشت: از طرف خود و همه همکارانم در جهاددانشگاهی موفقیت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی را در جلب اعتماد مردم بزرگ ایران تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم پس از روزها رقابت، بار دیگر شاهد همدلی و عزم ملی برای پیشرفت کشور عزیزمان باشیم.