برگزاری کارگاه آموزشی « فرهنگ جدید برای مدیریت اطلاعات در پزشکی »

چاپ مشاهده در قالب PDF

کارگاه آموزشی « A New Culture of Information Management in the Healthcare »

به همت مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

و همکاری شهرداری اصفهان توسط اساتید و محققینی از کشورهای هلند و روسیه برگزار گردید.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان: دکتر عبدالحسین رضایی سرپرست مؤسسه اظهار داشتند: با هماهنگی های به عمل آمده با مرکز فناوری های نوین شهری شهرداری اصفهان برنامه حضور تیم تحقیقاتی متشکل از محققان و پژوهشگران هلندی، روسی و ایرانیان مقیم هلند در مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان فراهم شد.

دکتر رضایی در ادامه تصریح نمود: این تیم تحقیقاتی یکشنبه (۲۸ شهریور ماه) پس از نشست با مسئولین مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان با هماهنگی به عمل آمده کارگاه پژوهشی با عنوان؛ « A New Culture of Information Management in the Healthcare » برای اعضای هیئت علمی و کارشناسان مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان ارائه نمودند.

سرپرست مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان بیان نمود: در این کارگاه آموزشی که با همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد اساتید مدعو در خصوص آخرین پیشرفت های مهندسی پزشکی، کاربرد فناوری اطلاعات در پزشکی و ایجاد فرهنگ جدید برای مدیریت اطلاعات در پزشکی با حاضران بحث و تبادل نظر نمودند.

شایان ذکر است در پایان این جلسه بر انجام پروژه های پژوهشی و آموزشی مشترک با این تیم تحقیقاتی توافق به عمل آمد.